Nie jesteś zalogowany na forum.
Nick: ÖĄFß
Level: 55
Reputacja: 45
Karty specjalisty: War 99 +10 8pp, Mnich 99 +11 23pp (innych nie potrzebuje)
Eq: Zabójca u7 +5(będzie 6/7) oslo, Balista u6 +0 (pod sl), Kryształka u6 +6 oslo.
Resy są na wszystko od 70 levela w góre po 140%.
Czemu chcesz dołączyć do naszej rodziny?: Szukam famki w której mogę chodzić na rajdy, siedzieć na glacy przy dobrej atmosferze. Poszukuje fam, w której zostanę na dłuższy okres, nie chcę szukać famki żeby tylko wbić level, potrzebuje na dłuższy czas.
Jaka była Twoja poprzednia fam: Misfits - na innym koncie.
Imię: Maciej
Coś o sobie: Jestem Maciek, od 4 lat mieszkam w Anglii i uwielbiam grzebać przy samochodach. Zajmuje się tym na co dzień. Po zajęciach uwielbiam się wyluzować..... No i oczywiste - lubię popykać czasem w gierki. Najczęściej jest to Nostale.
Aktywność na co dzień: Od poniedziałku do środy jestem zazwyczaj od 16 do wieczora, a od czwartku do niedzieli - od rana do wieczora . Raz w miesiącu latam do Polski, na jakieś 4 dni/tydzień.
Nastawienie do Glacy: Uwielbiam siedzieć na glacy i robić na niej rajdy. Bardziej preferuje Glace niż Lod, o ile jestem w stanie na Glace iść.
Według mnie w naszej fam sie nie wyexpisz
[ Wygenerowano w 0.035 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 513.54 kB (Maksimum: 571.73 kB) ]